„Касейбиън” ще пеят кавъри на The Doors и Фетбой Слим в Бургас

13:33, 09 юли 15 / Култура 25 394 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Британците „Касейбиън” – хедлайнери на втората вечер на тазгодишния фестивал SPIRIT of Burgas, освен свои парчета ще изпълнят и кавъри на легендарната група на Джим Морисън The Doors и на световноизвестният диджей Фетбой Слим, съобщиха организаторите на музикалното събитие. Това е било загатнато по време на шоуто на англичаните на фестивала Open'er, който се проведе преди няколко дни в Полша. Там те са изпълнили песните Praise You на Фетбой Слим и People Are Strange на The Doors.

„Касейбиън” бяха хедлайнер в последния фестивален ден и за пореден път са показали защо са провъзгласявани за най-добра концертна банда в света. Те са изпълнили хитовете от последния си албум „48:13”, с който пристигат и в България на 8 август на SPIRIT of Burgas. Шоуто е започнало с култовото Bumblebee, а през цялото време вокалистът Том Мейгън е разговарял с публиката.

Фестивалът е закрит със сет на британското електронно дуо Disclosure, включващ хитовете от дебютния им албум Settle. По време на изпълнието им Том Мейгън и другите от „Касейбиън” се появили, скачайки на сцената и радвайки се на музиката на колегите си, което буквално е накарало хората да пощуреят. Нищо чудно британците да са подготвили нещо подобно и за Бургас, тъй като веднага след тях на сцената излизат британските диджеи на The World of Drumand Bass – Calyx&TeeBee, Danny Byrd, The Prototypes, MAZTEK и DJ SS, който е от Лестър и е близък приятел с Том Мейгън и компания.

SPIRIT of Burgas 2015 ще се проведе на 7 и 8 август на Централния плаж в Бургас. Билети за фестивала и пропуски за къмпинга може да се закупят в мрежата на Eventim.bg в цялата страна. В продажба са още и билети за Golden Circle (само за 7-ми август) и VIP трибуни със седящи места.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама