204 са свободните места в гимназиите с прием след 7 клас в Плевенско

14:20, 09 юли 15 25 281 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
204 са свободните места за трети етап на класиране за профилираните и професионалните гимназии и паралелки в област Плевен. Това показва справка на сайта на Регионалния инспекторат по образованието – Плевен.

В някои от гимназиите като МГ „Гео Милев“, Езикова са останали по едно – две свободни места в някои от паралелките. Свободни места има в СОУ „Иван Вазов“, СОУ „Стоян Заимов“, ДФСГ „Интелект“, ПГ по туризъм и т.н.  

Подаването на документи за трети етап на класиране ще се извърши в периода от 10 до 14 юли, включително, в НУ „Единство“, гр. Плевен. Комисията по прием на заявленията обаче няма да работи в събота и неделя. Работното й време в останалите дни ще е от 8 до 18 часа.

В трети етап на класиране могат да участват и ученици, които не са участвали в предходните два етапа. В него учениците за обявените свободни места пренареждат желанията си, както при първи етап. Обявяването на приетите ученици на трети етап на класиране ще се извърши до 16 юли.

Ще припомним, че в област Плевен за участие във втори етап на класиране бяха подадени 45 заявления. 644 бъдещи осмокалсници пък е записаха още след първия етап на класиране, доволни от училищата и паралелките, в които са приети.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама