ДЕОС издига свой кандидат за кмет на София

15:38, 09 юли 15 25 311 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Няколко кашона с "опаковани" проблеми на София внесоха на "Московска" 33 представители на партия Движение за европейско обединение и солидарност (ДЕОС) днес.

„Това са проблеми, които ние сме дефинирали на наши работни срещи, които сме провели, на които присъстват и много граждани, защото срещите ни са отворени и публични. От там ние знаем, че тези проблеми съществуват. А Столичната община прави съвсем малко по тяхното решение“. Това каза за София Topnovini.bg председателят на партията адв. Емил Георгиев.

Георгиев отбеляза, че ще участват на местните избори. Вече дори са готови с листата за общински съветници, както и с кандидат за кмет на София.

„Кандидатът ни за кмет е изключително интересен със своето ярко присъствие в обществото и със смелата си позиция по парливи теми“, каза той, но не пожела да издаде името на кандидата.

Емил Георгиев заяви, че техният кандидат ще е достоен опонент на Йорданка Фандъкова. Името му , както и хората, които влизат в листата за общински съветници на партията, ще станат ясни след седмица.

Движението за европейско обединение и солидарност се роди от протестите срещу кабинета на Пламен Орешарски.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама