Полицията в Разград въвежда мерки за мача “Черно море” – “Динамо” Минск

10:36, 13 юли 15 25 373 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ограничение на движението в Разград въвеждат от Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) заради предстоящия мач от Лига Европа между “Черно море” и “Динамо”-Минск.

Двубоят ще се играе в четвъртък на “Лудогорец Арена” в Разград.

С цел осигуряване безопасността на движението и опазването на обществения ред преди, по време и след приключване на срещата от ОД на МВР-Разград предприемат редица мерки.

От 17.45 ч. на 16 юли няма да бъдат допускани автомобили по ул. ”Ветеринарна”, ул. ”Гаврил Кръстевич” (от кръстовището с ул. ”Васил Левски“ до кръстовището с ул. ”Ветеринарна”) , ул. “Северен Булевард” и ул. “Васил Левски” (от кръстовището с ул. ”Гаврил Кръстевич” до ул. “Северен булевард”).

На стадион “Лудогорец Арена” няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние или под въздействие на наркотични или други упойващи вещества, хора, в които се открият предмети, чието внасяне е забранено, лица, които отказват да бъдат проверени, малолетни  без придружител, хора с наложена принудителна административна мярка за посещение на спортни мероприятия в страната и чужбина.

Привържениците на ПФК “Черно море”-Варна, които ще пътуват до Разград ще могат да паркират личните си автомобили в дясното платно на пътя за ж.п.гара Разград в участъка от кръстовището на ул. ”Добруджа“ -  ул.” Княз Борис” до отбивката за главен път Русе –Варна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама