Двама са кандидатите за шеф на ДАИ в Шумен

11:51, 13 юли 15 25 384 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пламен Тодоров Тодоров и Неделин Димитров Манасиев са двамата допуснати кандидати в конкурса за началник на областен отдел “Автомобилна администрация” –  Шумен.

Документи за шефското място е подал и Венелин Николаев Борисов. Той обаче не е допуснат до участие в конкурса, а като мотиви за това са посочени, че представените документи не удостоверяват изискването за професионален опит в осъществяване на функциите по класификатора на длъжностите в администрацията.

Допуснатите до конкурса кандидати следва да се явят на 22 юли в 10:30 часа в сградата на Федерацията на научно-техническите съюзи за провеждане на първата част от конкурса - решаване на тест.

Шефското място на ДАИ в Шумен е вакантно от началото на тази година след като на 27 януари инж. Реджеб Зекерие бе освободен от поста. Конкурс за началник на областен отдел “Автомобилна администрация” –  Шумен бе обявен в края на юни тази година.

Минимални изисквания към кандидатите за заемане на длъжността е да имат висше образование – образователна степен бакалавър и професионален опит най-малко 4 години.

Размерът на основната заплата за длъжността е от 400 лева до 930 лева, съобразно професионалния опит на кандидата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама