24 отбора участваха в благотворителен футболен турнир в Асеновград

12:01, 13 юли 15 / Спорт 25 444 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Подкрепата на този футболен турнир показва вашите родолюбиви чувства и искрено се надявам необходимите допълнителни средства да бъдат събрани и съвсем скоро заедно с вас да изградим достоен паметник за великия Ботев." С тези думи от името на кмета на Община Асеновград Емил Караиванов, главният експерт по спорта и младежките дейности Георги Златев откри благотворителния футболен турнир, съобщиха от общинската администрация.

Първите мачове в турнира за набиране на средства за изграждането на бюст-паметник на поета и революционер Христо Ботев в Асеновград започнаха в 10.00 ч. на стадион "Шипка". Участие взеха 24 отбора, разпределени в 7 групи. За всички участници бяха предвидени грамоти и награден фонд в размер на 450 лв., осигурен от Община Асеновград.

Първото място на благотворителния турнир по мини футбол грабна отбор "Станимахос". За всички присъстващи спортният ден завърши с концерт на група "Чики-пики" със специалното участие на асеновградски музиканти.

Инициативният комитет "Без Ботев няма България” връчи специално благодарствено писмо на кмета на Община Асеновград Емил Караиванов за подкрепата му в благородната мисия за изграждането на бюст-паметник на Христо Ботев в града.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама