Бургаските байкъри грабнаха 4 медала на състезанието по планинско колоездене

12:48, 13 юли 15 / Спорт 25 318 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бургаският клуб „Шор Инвейдърс“ се представи отлично на състезанието по планинско колоездене DH-BURGAS 2015, което се проведе вчера на хълма на Шилото край „Меден рудник“. Бургазлии завоюваха общо четири медала в различните категории – при жените злато спечели Виктория Генова, а при 9-годишните първенец стана Росен Ранков, следван от Антон Дачев и Ивайло Петков.

Победителите спечелиха по два медала – от клуба организатор и от Българския колоездачен съюз (БКС). Именно състезанието DH-BURGAS е началото на доброто взаимодействие между клубовете и федерацията. Те са се заели с мисията да обединят и изгладят различията между планинското и шосейното колоездене  и всички да се обединят под едно крило.

Самите състезатели, които са най-реалният критерий за качеството на трасето и организацията на цялостното мероприятие, са останали доволни от престоя си в Бургас. В тази връзка е напълно възможно градът да бъде домакин и на най-голямото състезание по планинско колоездене у нас – националния шампионат.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама