Бруно Рибейро: Разузнали сме “Милсами” добре, излизаме за победа

15:21, 13 юли 15 / Спорт 25 328 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Надявам се да постигнем първа победа от многото предстоящи, надяваме се да зарадваме феновете с една добра игра и победа. Тренираме добре преди двубоя и очакваме победа", заяви Рибейро.

Това заяви наставникът на “Лудогорец” Бруно Рибейро на пресконференция преди двубоя с “Милсами” от Шампионската лига, който е част от втория квалификационен кръг на турнира.

"Марселиньо е наказан, но за мен е важно всички да са ниво, не сме индивидуалисти, а отбор. Важното е екипът да работи заедно. Проучили сме добре съперника. Гледахме на запис техни мачове. Мога да кажа, че в този турнир всеки съперник е труден. Все пак е шампион на своята страна. Но ние имаме качествен отбор и всичко зависи от нас. Разчитам най-вече на класата на “Лудогорец”, ще разчитам на играчите си и се надявам на победа", коментира още наставникът на “Лудогорец”.

"Той е един от лидерите в съблекалнята, помага ми, щастлив съм, че е част от моя отбор и се радвам, че работим заедно", коментира темата с Козмин Моци треньорът на шампионите.

"Препелица е един класен играч, но не е готов на 100 %. По време на подготовката получи болки в 2-3 тренировки, което му попречи. Иначе той е играч от много висока класа и ние разчитаме на него. За съжаление не е готов за цял мач. Срещу “Милсами” ще излязат футболисти, които са на 100 процента готови. Може би и Препелица ще вземе някакво участие в срещата, но през всичките 90 минути, допълни Рибейро.

На въпрос има ли опасност “Лудогорец” да подцени “Милсами”, Бруно Рибейро заяви “Лудогорец” играе за победа във всеки мач, без значение дали срещу нас е “Милсами” или “Реал” (Мадрид). Няма шанс да подценим “Милсами”. Ще влезем концентрирани в този двубой.”

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама