Людмил Веселинов отново е номиниран за кмет на Попово

15:58, 13 юли 15 / Политика 25 662 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Людмил Веселинов отново ще се кандидатира за кмет на Община Попово. Зад него застава местната структура на АБВ. Това стана ясно по време на Общинската конференция на партията, която се проведе в разширен състав в присъствието на общинското ръководство, много членове и симпатизанти.

Дневният ред включваше разяснителни точки относно формата на участие на АБВ в местните избори, където яснота по темата даде Йорданка Георгиева, oбластен председател на партията  и заместник областен управител на Търговище. "Във връзка с кандидатура за кмет, ръководството на ПП АБВ – Попово категорично подкрепя кандидатурата на д-р Людмил Веселинов за кмет на община Попово." обявиха от местната структура. С това Веселинов е на път да постави личен рекорд в местното управление, където в момента кара вече шести пореден мандат.

Конференцията номинира и утвърди единодушно за водач на листата с общински съветници Дончо Дончев – председател на общинската организация на АБВ в Попово, който беше и кандидат за народен представител на парламентарните избори през октомври миналата година. Отново с пълно мнозинство, беше гласуван председател на гражданския съвет на Общинската структура в лицето на Любомир Гущанов, позиция която стои отворена от учредяването на организацията.

Предизборен щаб от председател и двама членове ще работи организационно по подготовката за местните избори на есен, стана ясно още по време на конференцията

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама