Бургаска миска прави дует с Таркан в Слънчев бряг

10:50, 17 юли 15 / Любопитно 25 291 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бургазлийката Нели Вакъфова, известна с псевдонима Нелита, ще излезе на една сцена с хитовия турски диджей Таркан в Слънчев бряг.

Историята на тяхното запознанство е също като на филм, съобщават организаторите на концерта. Нашето момиче пяла като лайф вокалистка в крайбрежно заведение в курортния комплекс. По същото време Таркан пристигнал там за свое участие. Докато вечерта се разхождал по крайбрежната алея, той чул как Нели пее и останал впечатлен от гласа й. На следващия ден роденият в Германия турчин пак отишъл до същото заведение, но този път решен да я покани да се качи на една сцена с него и да се включи в неговия концерт.

Нели е от Бургас, от малка пее народна музика, а от две години активно се занимава като хаус вокалистка под псевдонима Нелита. Освен всичко тя е един от успешните модели на модна агенция. Има десетки титли за красота, сред които „Супер модел на Бургас” и „Мис Бургас”. Снимала е за различни марки и неведнъж е красила родните списания.

В момента красавицата мечтае за успешна кариера в музикалната сфера. А дуетът и с Таркан е чудесен старт за постигане на тази нейна мечта.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама