Изписват от болницата кмета на Калофер

13:29, 17 юли 15 / Любопитно 25 245 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът на Калофер Румен Стоянов, който пострада при катастрофа на пътя Пловдив - Карлово, ще бъде изписан от УМБАЛ "Св. Георги" утре, съобщиха за Пловдив Topnovini.bg от лечебното заведение.

Младежът, който управляваше автомобила на Стоянов, обаче все още е в тежко състояние. Вчера успешно е претърпял сложни операции на двете бедра. Днес предстои отново да мине през скенер на цялото тяло, след който лекарите да преценят дали са необходими нови операции.

Припомняме, че на 14 юли т.г. в района на село Долна махала се сблъскаха лек автомобил “Мерцедес” и товарен автомобил от същата марка. При инцидента пострадаха 26-годишният водач на колата и неговия спътник – кметът на Калофер.

Под ръководството на Районната прокуратура в Пловдив продължават процесуално-следствените действия за изясняване причината за катастрофата. Досъдебното производство е за престъпление по чл. 343, ал.1, буква б във връзка с чл. 342, ал.1 от Наказателния кодекс, което гласи катастрофа по непредпазливост със средна или тежка телесна повреда.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама