Започват прокопавания по три улици в Шумен по проекта “Воден цикъл - 2”

14:24, 17 юли 15 25 253 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Шумен издаде ново разрешително за прокопавания по проекта „Воден цикъл на Шумен – етап 2”, съобщават от пресцентъра на местната администрация.

Строителни дейности започват по ул. “Васил Друмев“ – западно улично платно - от  бул. “Симеон Велики“  до ул. “Св. Св. Кирил и Методий“. Дейностите трябва да завършат до 29 юли.2015 г.

Прокопаванията ще продължат по ул. “Св. Св. Кирил и Методий“ в отсечката от  ул. “Васил  Друмев“  до ул. “ Нанчо Попович“. Строителните дейности ще започнат на 29.07.2015 и трябва да приключат до  12.08.2015 г.

След приключването на този участък ще започнат прокопавания по ул. “Нанчо Попович“ в отсечката от  ул. “Св. Св. Кирил и Методий“ до  ул. “Софроний Врачански“. В тази част строителството ще започне от 12 август.2015 г. и трябва да приключи до 20 август 2015 г.

В периода на строителството по ул. „В. Друмев” изцяло ще бъде затворено за движение западното платно на улицата. По източното платно на отсечката от бул. „Симеон Велики” до ул. „Кирил и Методий” движението на МПС ще бъде двупосочно. 

За времето на строителството движението в отсечките от ул. „Кирил и Методий” и ул. „Н. Попович” ще бъде спряно, ще се ползват обходни маршрути.

От Община Шумен и Пътна полиция напомнят на пешеходци и водачи на МПС да се движат с повишено внимание в посочените участъци, да спазват указателните знаци, да не ги преместват или унищожават.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама