Най-дългата пързалка вече дойде в Царево, стотици я пробваха (снимки)

15:00, 17 юли 15 / Любопитно 25 449 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Най-дългата водна пързалка най-сетне дойде в Царево. Кметът на Общината инж.Георги Лапчев днес даде старта на най-екстремното и най-вълнуващо морско приключение по Южното Черноморие.

Прекрасното слънчево време събра всички ентусиасти, малки и големи, за да изпробват най-дългата водна пързалка в страната. Още преди да започне фестивалът най-нетърпеливите да се пробват на атракционите бяха окупирани всички водни съоръжения.

Пързалката се разпростира по улиците на Царево и стига чак до пристанище „Мичурин”. Популярният водещ Део ще забавлява гостите на тридневното събитие. Компания ще му прави рапърът Играта, както и диджеите Mr. K и Dimo BG, които ще се включат вечерта с най-добрите нощни партита под открито небе.

В непосредствена близост до пързалката е разположен Big Blop - комбинация между скачане на батут и скокове във вода. Тъй като Голямата възглавница може да изпрати всеки на няколко метра напред – тя е разположена в открито море, на пристанище Мичурин. Има изградена и рампа за скок с колела в морето, а уейк борда е една от предпочитаните атракции.

Любителите на сърфа ще имат възможността да наблюдават демонстрациите на професионалистите на водния спорт, както и да се обучават.

За повече информация, посетете фейсбук страница: #ИзпързаляйЛятото

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама