Посланикът на Израел - с почетен плакет на кмета на Варна

16:10, 17 юли 15 25 282 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Посланикът на Израел у нас – Негово Превъзходителство Шаул Камиса Раз, се срещна днес с кмета на града Иван Портних. Посещението на висшия дипломат в морската столица е част от неговата последна официална обиколка на страната преди края на мандата му. На разговорите присъства и Почетният консул на Израел във Варна – проф. Красимир Методиев.  

„Нямаше как да не дойда да си взема довиждане както с Вас, така и с Варна. Този град ще остане завинаги в сърцето ми като едно от най-хубавите места в България, които съм посещавал с удоволствие. Днес е видима промяната в града, който се развива и става привлекателно място и за туризма, и за бизнеса“, каза по време на срещата посланик Камиса Раз. Той допълни, че след връщането си в Израел на драго сърце ще бъде посланик на Варна сред своите съграждани.

Кметът Иван Портних благодари на Негово Превъзходителство Шаул Камиса Раз за високата оценка и сътрудничеството в сферите на образованието, медицината, превенциите. В края на срещата кметът награди дипломата с почетен плакет като признание за добрите двустранни взаимоотношения.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама