Депутатите от ГЕРБ-Варна с изнесени приемни във всички общини от областта

16:58, 17 юли 15 25 383 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Народните представители от ПП ГЕРБ-Варна организират изнесени приемни във всички общини на територията на областта, съобщиха от пресцентъра на партията.

На 20 юли (понеделник) жителите на Аксаково, Суворово, Вълчи дол и Ветрино ще могат да поставят своите въпроси на вниманието на депутатите Красимир Петров, Павел Христов и Нели Петрова.

Изнесената приемна в Аксаково ще се състои от 9:00 часа в заседателната зала на Общинския съвет (сградата на ОДК). Приемната в Суворово ще се проведе от 11:00 часа в клуба на ПП ГЕРБ на ул. „Хан Крум” №1, а във Вълчи дол – от 13:00 часа в клуба на ПП ГЕРБ на ул. „Трети март” №17. Жителите на Ветрино могат да се срещнат с народните представители от 15:00 часа в партийния клуб на ул. „Георги Раковски” (сграда на ЗК, ет. 1).

На 20 юли ще се състоят изнесени приемни на варненските депутати от ПП ГЕРБ и в общините Девня, Белослав, Провадия и Дългопол. Там гражданите ще могат да зададат своите въпроси пред народните представители Пламен Манушев, Красимира Анастасова и Руслан Тошев.

От 9:00 часа те ще бъдат в Девня, в клуба на ПП ГЕРБ на бул. „Съединение” №172, а от 11:00 часа - в Белослав, в партийния клуб на ул. „Цар Симеон Велики” №5. Изнесената приемна в Провадия ще се състои от 13:00 часа в клуба на ПП ГЕРБ на ул. „Св. Св. Кирил и Методий” № 31А, ет. 1, а в Дългопол – от 15:00 часа в заседателната зала на Общинския съвет.

Предстои да бъдат организирани приемни и в останалите общини във Варненска област.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама