Спират трамвайното движение по бул. "Руски паметник"

07:58, 18 юли 15 25 334 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Столичната община въвежда временна организация на движението, заради ремонта на „Руски паметник“. Промените засягат сериозно и возещите се с градски транспорт в столицата. От днес до 8 август спира трамвайното движение по ремонтирания булевард.

До 21 юли се забраняват влизането, престоят и паркирането на пътни превозни средства по източното, западното и южното локални платна на пл. „Руски паметник", по южната половина от пътното платно на бул. „Ген. М. Д. Скобелев" от пл. „Руски паметник" на 25 м към ул. „Лайош Кошут", като движението ще се извършва двупосочно в северната половина от пътно платно на булеварда в посочения участък, по локалното платно на бул. „Ген. М. Д. Тотлебен" в посока център между пл. „Руски паметник" и ул. „Шандор Петьофи".

От 22.07.2015 г. до 8 август се забраняват влизането, престоят и паркирането на пътни превозни средства по западното локално платно на пл. „Руски паметник", по локалното платно на бул. „Ген. М. Д. Тотлебен" в посока център между пл. „Руски паметник" и ул „Шандор Петьофи", по дясната лента на централното платно на бул. „Ген. М. Д. Тотлебен" в посока пл. „Руски паметник", по бул. „Македония” /централно и локални пътни платна/ между пл. „Руски паметник" и ул. „20-ти април".

Маршрутите на автобусни линии 74 и 260 не се променят. Продължава се временното спиране на тролейбусното движение в участъка и движението на временната автобусна линия 1ТБ.

Съкръщава се маршрута на трамвайна линия 4, като кв. "Орландовци" след ул. „Алабин“ трамваите ще се движат надясно по бул. „Христо Ботев“ до пл. „Възраждане“ – двупосочно. 

Маршрутът на трамвайна линия 5 се скъсява от кв.“Княжево“ до трамвайно ухо ж.к. „Бъкстон“. От общината съобщават, че ще бъде разкрита временна автобусна линия до приключването на ремонтните дейности.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама