Днес е кулминацията на тържествата по повод 70-годишнината на град Левски

08:46, 18 юли 15 25 251 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес е кулминацията на поредицата от празнични дни, с които Левски отбелязва 70 години от обявяването си за град.

От 10,30 часа ще започне Тържествена сесия на Общински съвет – гр.Левски в голямата заседателна зала на втория етаж в сградата на местната управа.

От 11:00 часа ще се проведе церемония по издигане знамето на Община Левски, а след него и водосвет за здравето и благоденствието на града и жителите му. Празненствата ще продължат с шествие до паметника на Васил Левски, а след това от 14:00 часа ще се проведе състезание по плуване на Общинския плувен комплекс.

Тържествата ще завършат в 20:00 часа с приветствие от кмета Любка Александрова. След това ще има голям празничен концерт. Участие в него ще вземат Вокална формация „Децата на град Левски” с худ. ръководител Бойка Русанова; Мажоретен състав на гр.Левски, с худ.ръководител Валя Маркова, „Фолклорна приказка” композиция на Танцов състав „Сборенка” с худ.ръководители Дарина Богданова и Радослав Славеев, Женска група за обработен фолклор с худ.ръководител Румен Люцканов и солисти Стефка Звездомирова, Христина Събева, Ани Антонова и Радослав Славеев; Дуо „ВалДи”- Валди Тотев и Дими Димитрова, Ралица Ангелова и Драгомир Драганов.

На финала небето над Левски ще бъде огряно от празнична заря.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама