Финалистите от световното по снукър играят днес в „Славейков“

10:00, 18 юли 15 / Спорт 25 317 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Зала „Младост“ в бургаския комплекс „Славейков“ става арена на най-голямото снукър шоу в България. Тази вечер там излизат един срещу друг финалистите от Световното първенство по снукър Стюарт Бингам и Шон Мърфи. Заедно с тях пристигат английските таланти Оливър Лайнс и Джеймс Кейхил. В шоуто ще вземат участие още българските играчи Братислав Кръстев и Георги Величков.

Очаква се цялото шоу да продължи около 3 часа. За притежателите на VIP билети събитието ще бъде още по-дълго, защото ще имат възможност да се срещнат с големите снукър звезди на организиран коктейл 1 час преди мача, където да разменят няколко думи, да си направят снимки и да вземат автографи.

Вечерта започва с демонстративни мачове между световните шампиони и българските звезди Братислав Кръстев и Георги Величков, които ще изиграят по един фрейм. След това родните таланти ще срещнат английските си колеги след изтеглен жребий. Победителите от тези двубои ще играят срещу Шон Мърфи и Стюарт Бингам, които ще оформят полуфиналите в демонстративния турнир.

Кулминацията на вечерта ще бъде битката между Бингам и Мърфи, която ще се играе във формат 4 от 7 фрейма. Ако някой от световните шампиони загуби своя полуфинал, тогава ще има още един двубой след гвоздея на вечерта, който ще определи победителя в турнира. Водещ на голямото шоу ще бъде Йордан Божинов, който коментира джентълменския спорт по Евроспорт.

По програма ще има 10-минутна почивка преди финалния двубой за вечерта. В залата ще може да се влиза и излиза след всеки фрейм. Началният час на срещите в Бургас е 20:00.

Другата голяма изненада за всички притежатели на билети е, че може да си закупят и автобиографичната книга на Рони О‘Съливан "Бяг" на преференциални цени от 12 лева. Официалната премиера на изданието ще бъде след 2-3 месеца.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама