Басистът на Black Rebel Motorcycle Club с безплатен концерт в Борисовата градина

10:36, 18 юли 15 / Култура 25 456 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Басистът на американската рок група Black Rebel Motorcycle Club Робърт Левън Бийн ще направи безплатно шоу на път за Лос Анжелис, където са останалите от групата след европейското си турне.

Акустичният концерт ще бъде на Братската могила в Борисовата градина, в събота от 16 ч. Новината беше съобщена от музиканта в неговата Фейсбук страница. Малко преди това той попита феновете си от София дали предпочитат да се срещнат с него в парк или бар. Ето какво написа Робърт Левън Бийн в социалната мрежа:

"Здравейте, Робърт е

- европейското турне на BRMC свърши, но по път за вкъщи ще мина през София, България на 18 юли, сам - и се чудех дали някой знае за добър бар или пейка в парка, където мога да изсвиря дузина акустични парчета (без да ме арестуват). Ако да, пишете тук, и ще се опитам да се появя.

Предполагам може да го наречете неофициален акустичен гиг. 

За съжаление Пийт и Лиа трябва да си летят директно за Ел Ей, така че ще съм сам този път, но... След като така и така минавам, си помислих, е, какво толкова, ще си донеса китарата и ще кажа здрасти.

P.S. няма да свиря на купона за рождения ви ден."

В коментарите след това има различни предложения, но Борисовата градина печели по гласове. Преди часове музикантът благодари за помощта на феновете. Той обясни, че му се иска групата да прави и по-грандиозни мероприятия и в по-малки градове, но не намират солидни организатори по икономически причини.

Иначе това не е първият безплатен гиг на музиканта, който прави докато е на път към друго място. Самите Black Rebel Motorcycle Club са известни с това, че не се отказват от гигове в дадена страна, дори предварително уговорените концерти да отпаднат. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама