Пожар изпепели междуградски автобус в Русенско, няма пострадали

16:05, 18 юли 15 25 369 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Автобус, движещ се по линията между Русе и близкото село Тетово, се е запалил и е изгорял в Ново село. Това съобщи читателката на Topnovini.bg Катя Коева.

Бързата реакция на шофьора на возилото, който е евакуирал своевременно пътниците, не е позволила да се стигне до по-сериозни последици.

"Случаят е от вчера, 17 юли. За щастие няма пострадали. Ей това се случва с таралясниците, които години никой не контролира! Превозват пътниците с каквото намерят, вземат си паричките от хората, а за безопасността и удобството на пътуващите, никой не мисли! До кога ще се позволяват своеволия, на гърба на бедните хора питам аз?", сподели Коева.

Topnovini.bg се свърза с представител на превозвача "УОНДА" ЕООД. Азми Азмиев, който е ръководител транспорт във фирмата, потвърди за инцидента. Той обаче бе категоричен, че автобусът е бил в изправност и недоумява как се е стигнало до запалването.

"Нямам представа как се е стигнало до запалването. Двигателят, скоростната кутия, всичко е здраво. Добре, че шофьорът е реагирал бързо и пътниците са евакуирани. Той дори е опитал да загаси пламъците с пожарогасител, но не е успял", заяви Азмиев, като уточни, че пътниците своевременно са прехвърлени на друг автобус по линията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама