"Дунав" пропиля класически аванс за 3:3 в последната си контрола

21:04, 18 юли 15 / Спорт 25 252 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Дунав" завърши 3:3 с "Етър" Велико Търново в шестата си последна контрола преди началото на сезон 2015/2016. Двубоят се игра при изключителна жега на стадиона в търновското село Дебелец и бе прекъсван на 3 пъти за по няколко минути за разхлаждане на футболистите.

През първата част "драконите" доминираха и заслужено поведоха с 3:0 с голове на Диян Димов - 2 и един на Георги Чакъров, а малко преди нейния край домакините върнаха едно попадение.

В минутите след почивката с пропуски пред вратата на "Етър" се отличиха Мирослав Будинов, Атанас Атанасов, Йордан Димитров и др. Вместо да вкарат още голове обаче, дунавци допуснаха още два в края и завършиха 3:3.

Така активът на "драконите" от предсезонните проверки включва две равенства и 4 загуби от 6 мача – след 2:4 от евробойците "Берое" и "Черно море", 0:2 и 1:2 от втородивизионните "Верея" и "Добруджа" и 0:0 и 3:3 със "Спартак" Плевен и "Етър" Велико Търново.

Дунавци стартират сезон 2015/2016 в "Б" група с гостуване на втория отбор на "Лудогорец" от 18:30 ч. на 25 юли в Разград.

"Доволен съм от играта през първото полувреме. След това обаче като, че ли нашите футболисти решиха, че мачът е свършил и пропуснаха с лека ръка много положения. Наред с това и допуснахме 3 леки гола, след като "Етър" успя да мине центъра само 3 пъти. Резултатът сигурно трябваше да е 10:3. Ще работим през идната седмица върху концентрацията така, че след 25 юли да дойдат и победите. Притеснителна към момента е единствено контузията, която получи Георги Чакъров, но се надявам, че той ще успее да се възстанови за мача с втория отбор на "Лудогорец" в Разград", сподели старши треньорът на "Дунав" Веселин Великов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама