Цветан Цветанов представи кандидатите на ГЕРБ за кметове на общините в област Сливен

17:54, 20 юли 15 / Политика 25 422 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Стефан Радев ще бъде кандидатът за кмет на Сливен от ПП ГЕРБ, обяви официално  в града под Сините камъни заместник-председателят на партията Цветан Цветанов.

Днес той представи в Сливен кандидатите на ГЕРБ  за кметове на общини в областта. Кандидатурите на двама от досегашните кметове ще бъдат издигнати отново. Това са кметът на Община Нова Загора Николай Гроздев – за трети мандат и кметът на Община Твърдица Атанас Атанасов за втори мандат.  В Община Котел кандидат ще бъде Коста Каранашев, управител на „Напоителни системи” – Сливен.

 "Логично бе кандидат за кмет на Сливен от ГЕРБ да бъде Деси Танева. Предвид сегашното правителство Танева е със силна позиция и добре разпознаваема, затова българското правителство не смята да се раздели с един успешен министър към настоящия момент и предлагаме подходящата алтернатива, така че кандидатурата да бъде достойна за Сливен. За първи път ПП ГЕРБ ще има кандидатура, зад която застава цялата структура и нямаме колебания относно кандидатурата на Стоян Радев”, каза Цветан Цветанов при представянето на кандидата за кмет на Сливен Стефан Радев.

„Убеден съм, че това ще бъде успешна кандидатура, която ще създаде друг облик на Община Сливен“, каза още Цветанов.

 Цветан Цветанов представи досегашния кмет на Нова Загора Николай Гроздев, за който ако бъде избран – ще бъде трети мандат. 

„От него се очаква да работи все така всеотдайно, с младежки дух и при един трети мандат да затвърди устойчивостта, която вече имаме в Нова Загора”, добави Цветанов.

 Досегашният кмет на Община Твърдица Атанас Атанасов бе представен като пример за ръководител на малко населено място.За Коста Каранашев, кандидат за кмет на Община Котел, където има многообразие на етноси, се очаква да успее да създаде добра среда на толерантност и перспектива за общината.

„ПП ГЕРБ показва готовност и издига кандидати, за които ще носим и политическата отговорност. В тази кампания за нас е важно да покажем европейски стил на поведение, да има смислен дебат за развитието на всяка една община”, каза още в Сливен зам.-председателят на ГЕРБ.

Амбицията за предстоящите местни избори в област Сливен е ГЕРБ да има повече от два мандата. Цветанов е категоричен, че партията ще заложи на позитивна предизборна кампания близо до хората.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама