Училището в село Бохот участва в национална кампания

10:49, 25 юли 15 25 386 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
ОУ "Антон Страшимиров" с. Бохот, общ. Плевен даде старт на Националната кампания "Заедно сме по-добри в...училище" с организирана кръгла маса, съобщават от Центъра за междуетнически диалог и толерантност /ЦМЕДТ/ „Амалипе“.

В подкрепа на кампанията в кръглата маса са участвали Деян Колев и Теодора Крумова от ЦМЕДТ "Амалипе", Албена Тотева, началник на РИО Плевен, Йонита Иванова, началник отдел "Образование и култура" в Община Плевен, Диана Данова, председател на съюза на математиците в Плевен и общински съветник, Антон Георгиев - общински съветник и съсобственик на Летище „Бохот“, Даниела Бачовска, началник отдел в РИО Плевен, Цветан Кънев - кмет на с. Бохот, Живко Пенков - кмет на с. Тодорово, Чавдар Велинов - Председател на комисия по "Култура и вероизповедания", много бивши възпитаници на училището, учители, родители и ученици.

В споделените разкази настоящите възпитаници на училището са се потопили в спомените на бившите възпитаници.

Диана Данова е отправила и предложение за организиране на интересни занимания в училище – 1 или 2 пъти седмично да помогне на децата не само да наваксат с математиката през лятото, но и да видят, че тя може да бъде и забавна.

Кампанията в с. Бохот ще продължи до 31 август 2015 г. В този период, всеки, който реши, може да допринесе с доброволен труд или по какъвто начин прецени за подобряването на материалната база на училището и училищния двор.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама