Михаил Мирчев: Бюджетът на София е парадоксален

11:19, 25 юли 15 / Политика 25 425 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бих искал кварталите, в които живеят столичани да не са в такова окаяно състояние. Бих искал повече програми в областта на културата, да се обърне внимание на народното творчество, на творчеството за деца и на паметниците на културата. Управление с честност и искренност. Такива приоритети заяви, че ще следва Михаил Мирчев от БСП, ако бъде избран за кмет на столицата.

В момента се провежда градска конференция на БСП, на която по-късно трябва да бъде избран кандидат за кмет на столицата, предаде репортер на София Topnovini.bg.

Мирчев разкритикува разпределението на общинския бюджет и добави, че според него парите за детски градини не се усвояват.

„Бюджетът се разпределя парадоксално. Не се отделят пари за здравеопазване, за образование. Йорданка Фандъкова е парадоксален кмет. София се разкрасява външно, а в същото време действат хора почти на бандитски принцип, които се крият зад лицето на Йорданка Фандъкова“, заяви Мирчев.

Той каза още, че БСП не се чувства като победител на предстоящите местни избори, но са устремени към това новият кмет на столицата да е "червен". Социалистите се стремят и към увеличаване на бройката на общинските си съветници от 16 на 20.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама