Михаил Мирчев, Георги Кадиев и Гергана Алексова се борят за кандидатурата на БСП

17:01, 25 юли 15 / Политика 25 484 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Проф. Михаил Мирчев, Георги Кадиев и Гергана Алексова ще се борят за избора на социалистите за кандидат за кмет на София, излъчен от БСП. Това стана ясно, след като започна преброяването на гласовете на членовете на партията.

Левицата трябваше да избира между повече от 15 кандидати, но впоследствие голяма част от номинираните си направиха отвод. Преди да започне гласуването проф. Мирчев представи пред медиите някои от приоритетите си, ако стане кмет на столицата.

"Бих искал кварталите на обикновените софиянци да не са в окаяно състояние. Бих искал освен много добите програми на Столичната община за култура, да се обърне повече внимание на народното творчество, на творчеството за деца и на паметниците, които ни обединяват", заяви той.

Мирчев добави, че партията се стреми и към повече общински съветници. Според него София се разкрасява външно, докато вътрешно се извършват злоупотреби. 

Кой от тримата ще бъде кандидатът за кмет на столицата на БСП ще стане ясно по-късно. Гласуването вече приключи и предстои преброяване на гласовете.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама