Веселин Маринов цъфна в розово по кофите за боклук край Варна

17:47, 25 юли 15 25 392 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С плакати, рекламиращи концерт на естрадния певец Веселин Маринов във Варна, са облепени кофите за боклук край пътя за курорта "Златни пясъци", сигнализира варненецът Владислав Николов, който изпрати снимки на редакционната ни поща.

"Язък за хвалбите и напъните на кмета да превърне Варна в европейски град. Достатъчно е човек да поеме по пътя за курортите, за да видят и чужденците колко сме напред с материала”, коментира Николов и подчертава, че плакатната кампания е в тотално нарушение на Наредбата за рекламна дейност на територията на община Варна.

Отделно от това варненецът се пита какъв е смисълът на тази агресивна кампания, след като местата в залите,  където пее Веселин Маринов, се откупуват предварително.

"Дали скритото послание на тази кампания не е, че съдържанието на концерта ще е като това в кофите за боклук или простотията и нахалството на лепачите на плакати минаха всякакви граници? Дали родната култура вече тотално не е потънала в крайпътните казани или пък самият Веско Маринов не иска да се наслаждава на образа си?”, пита Владислав Николов и очаква отговор най-малко от Община Варна. 

Уважаеми читатели, очакваме Вашите сигнали и снимки на редакционната ни поща: [email protected].  Анонимността Ви е гарантирана, освен ако изрично не сте поискали обратното.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама