Денчо Бояджиев обяви официално кандидатурата си за кмет на Разград

15:57, 27 юли 15 / Политика 25 335 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът на Разград Денчо Бояджиев обяви официално кандидатурата си за четвърти мандат. Той ще се яви отново като независим кандидат, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от партии и организации.

Бояджиев заяви, че работи в общината от 10 години и още в началото си  е поставил за цел Разград да заприлича на европейски град. „Мисля, че работихме добре през тези три мандата, но предстои още много да се направи”, каза той. Бояджиев отбеляза, че вече е подписан договорът по Оперативна програма "Регионално развитие" и тези 22 милиона лева вече са по сметката на общината. Предстои средствата да бъдат разпределени от специално звено и с публично обсъждане. Парите ще бъдат вложени основно за благоустрояването на ж.к. „Орел”, акцент ще бъдат също ремонтите на детски градини и социални заведения. Бояджиев каза още, че общината е съдействала и за развитието на бизнеса. По думите му обаче има още нерешени проблеми и това според него е една от предпоставките да се кандидатира отново на предстоящите избори. Той добави още, че никога не е обещавал излишни работи, но 80 процента от заложеното в предизборните му програми е изпълнено.

Сред предстоящите задачи той посочи цялостния ремонт на Панчоолу мост, както и почистването на коритото на река Бели Лом.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама