Пияна рускиня налита на полицай в Бургас

10:24, 30 юли 15 25 556 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Попрекалила с алкохола рускиня е извършила хулигански прояви, включително е налетяла на полицейски служител, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Около 19.40 ч. вчера очевидци са подали сигнал в Пето Районно управление – Бургас, че жена във видимо нетрезво състояние, движейки се към спортна зала „Бойчо Брънзов” в жк „Зорница”, се блъскала в паркираните по улицата автомобили и падала по асфалтовата настилка. Жената е задържана от полицейските служители, като е установено, че няма документи за самоличност и не може да контролира действията си. Униформените я отвели в Бургаския спешен център, където пияната безпричинно ритнала в крака единия полицай.

Жената е задържана за срок от 24 часа в полицията, като след тестване с дрегер апаратът отчел алкохол в кръвта й с концентрация 1,91 промила.

След проведено разследване станало ясно, че пияната е 29-годишната руската гражданка Д. Б. от Москва, която била отседнала в собствен апартамент в Китен. По нейно искане й е осигурен достъп до тоалетна, където чужденката отново вилняла, счупвайки казанчето, капака на ревизионния отвор и вентилатора, намиращи се в тоалетната.

По случая е образувано бързо полицейско производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама