Реформаторите: Не е лошо и ГЕРБ да се стегнат малко

11:34, 30 юли 15 / Политика 25 485 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Вчера ГЕРБ бяха 44 души при гласуване на закона за НСО, не е зле и те да се стегнат малко". Така съпредседателят на Реформаторския блок Найден Зеленогорски отговори на критиките на премиера и лидер на ГЕРБ от тази сутрин.

Депутатът от Блока Гроздан Караджов пък директно обвини ръководството на парламентарната група на ГЕРБ, че говорят пред медиите неверни неща и са подвели премиера. "Реформаторският блок си седи твърдо на местата и всеки работи много усилено", отсече той. И допълни: "Тъй като сме по-малко, се налага много хора да бъдем на различни места едновременно и остава впечатление, че като че ли по-малко хора влизат в залата, но в решителните моменти сме там".

Караджов поиска въпроса защо ГЕРБ са се отдръпнали за задължителния вот, да бъде зададен към тях, както и „как минута преди това имате седнали хора на столчетата, в следващата не са си станали, защо обаче ги няма в гласуването? Това е въпросът, не е в седенето на столчетата”.

Междувременно Снежана Дукова от ГЕРБ, която гласува "за" референдум с въпрос за задължителния вот, но на прегласуването се отметна, както и други 9 нейни колеги от най-голямата партия, се оправда с неработещи пултове.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама