Мирослав Трифовно бе представен официално като кандидат за кмет на РБ във В. Търново

14:26, 30 юли 15 / Политика 25 410 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мирослав Трифонов бе представен официално като канидат за кмет на Реформаторите в битаката за Велико Търново. Коалицията ще участва с пълна листа на местните избори.

Кандидатът на Реформаторския блок за кмет на Велико Търново Мирослав Трифонов се спря на основните проблеми в града и общината, които не търпят повече отлагане. „Няма да спестяваме пропуските на сегашното управление, както и направеното до момента. Ще водим една позитивна кампания“, каза кандидатът Мирослав Трифонов.

Лошата инфраструктура на места и в населените места, липсата на тротоари, рушащите се сгради в старата част на Велико Търново, данъците, които са едни от най-високите в страната, липсата на стратегии за развитие в туризма, образованието и културата са въпроси, на които Реформаторите ще търсят решения.

"Липсва и добра комуникация на местаната власт с полицията", посочи още кандидатът за кмет и припомни че все още проблемът  с дрифтовете и гонките по великотърновските улици не е решен.

„Ние няма да забраним гласуването преференциално“ каза представителят на ДСБ Мавроди Калейнски и посочи, че амбицията на Реформаторите са да бъдат първи или втори по брой в Общинския съвет във Велико Търново, както и това че са добре подготвени за едно бъдещо управление на града.

От РБ представиха и своя кандидат за кмет на село Ресен – Йордан Калбанов, както и бившия народен предсатвител и канидат за кмет на местните избори през 2007-ма година от ГЕРБ Цветан Цветанов, който най-вероятно ще бъде част от листата във В. Търново.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама