Роби Уилямс ще води и баща си на Spirit of Burgas

14:46, 30 юли 15 / Любопитно 25 504 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Роби Уилямс ще дойде за участието си на SPIRIT of Burgas заедно с баща си Пит Конуей, който също е певец, съобщиха организаторите. Очаква се двамата да изпълнят поне една песен заедно на сцената на морския бряг, а за Пит е подготвена и отделна гримьорна в бекстейджа на фестивала. Баща и син излизат на сцената заедно само в избрани концерти от турнето на британеца Let me entertain you, а днес стана ясно, че и българската публика ще ги види заедно на плажа на 7-ми август.

Днес стартира и мащабният строеж на основната сцена на SPIRIT of Burgas. Огромната платформа , на която на 7 август ще излезе Роби Уилямс, а ден по-късно и британската банда Kasabian, се строи по стандартите за турнето на лошото момче на Англия, която изглежда по един и същи начин във всички 25 спирки в Европа. Шоуто на Роби в Бургас е първият концерт на плажа в кариерата на британеца с над 800 живи изпълнения зад гърба си.

Билетите за двата дни на  SPIRIT of Burgas с хедлайнери Robbie Williams (7 август) и Kasabian (8 август) са на цена от 180 лв. Ограничен брой билети за GOLDEN CIRCLE за 7 август са в продажба в мрежата на Eventim в цялата страна. Почти изчерпани са и VIP билети със седящи места на трибуните срещу сцената на плажа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама