Затварят част от едното платно на бул. „25 септември” заради селскостопанския панаир в Добрич

10:29, 31 юли 15 25 292 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Във връзка с провеждането на изложението „Селското стопанство и всичко за него”, организирано от „Добрички панаир“ АД, се въвежда промяна в организацията на движението по бул. „25-ти септември“ в участък с дължина 330 метра, заключен между кръстовището с общински път DOB 3083 (за гробищен парк) и кръстовището с ул. „Любен Станчев“. Тя ще важи от 1 до 10 август, съобщават от Община Добрич.

Движението на пътни превозни средства ще се извършва двупосочно в западното платно на булеварда. Участъка е сигнализиран с пътни знаци.

            Промените в организацията на движението ще бъдат направени днес и ще са валидни до приключване на изложението.

 От Общината умоляват участниците стриктно да спазват временната организация за безопасност на движението, както и указанията на специализираните контролни органи.

Тази година, поради ремонта на комплекс „Простор”, като част от  втория етап от реконструкцията на градския парк, се променя мястото на изложението. То ще се проведе от 4 до 8 август, като адресът е бул. „25 септември” №8 /Варненски път/ до сградата на ДАИ и пред мебелна къща Никора.

Изложението е  утвърден форум на модерния бизнес в България, център за обсъждане на съвременните предизвикателства и тенденции за развитие на селското стопанство в Европейския съюз, за обмен на информация, за установяване на контакти между производителите и науката. Изложението е единственото по рода си в източната част на страната и е второто по големина в България.

На него се представя едро- и малогабаритна техника, машини и съоръжения за животновъдството, селскостопански инвентар, парници и оранжерии, техника за почистване, сортиране, обеззаразяване на семена, опаковъчна техника и аксесоари сушилни инсталации, семена и посадъчен материал, препарати за растителна защита гуми, горива, масла и смазочни материали и др.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама