Венера Башова е кандидатът на БСП за кмет на Община Стамболийски

11:06, 31 юли 15 / Политика 25 459 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Д-р Венера Башова е кандидатът на БСП за кмет на Община Стамболийски. Това единодушно реши форумът на левицата на свое заседание, съобщиха от пресцентъра на партията.

Червени кметове на четирите села в общината, увеличаване на съветниците в общинския съвет и кмет на общината си пожелаха социалистите. Уверени сме, че своя мандат ще  затвърдят доайенът на кметовете в страната Тодор  Атанасов – Войводата, кмет на Ново село, кметовете на Йоаким Груево и Триводици младите Наум Нихтянов и Симеон Димитров.

Венера Башова ще поведе листата за общински съветници, в която са номинирани млади и успешни лица на левицата, експерти, доказали се в своята област и много нови лица.

Венера Башова е общопрактикуващ лекар в Стамболийски и е уважавана за своя професионализъм и принципност, това бяха аргументите на делегатите на Конференцията, които така обясниха изборът на своя партиен лидер за кандидат за кмет на общината.

"Доверието ви е важно за мен, чака ни оспорвана битка, в която ще победим и ще докажем, че можем да живеем в една развиваща се община. Местната власт е тази, която трябва да се грижи за жителите на всички населени места, да не се пренебрегват едни за сметка на други, защото хората заслужават да живеят добре и в най-малкото село", заяви д-р Башова.

"Ще се грижа за всеки, вратата ми ще е отворена, както и сега и всеки може ще може да отправи своите питания, искания и проблеми, за да се търси решението им", обеща кандидатът за кмет на БСП.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама