Задържаха петима с дрога в Стара Загора

13:19, 31 юли 15 25 441 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Петима младежи са задържани при спецоперация в Стара Загора вчера за противодействие на разпространението на наркотични вещества, съобщиха от полицията.

Около 14.30 часа, след закупуване на наркотично вещество е задържан Т.Т. на 23 г. от Стара Загора, у когото е открита тръбичка и найлоново пликче с остатъчен бял прах, който реагира на хероин. От личния му автомобил е иззето найлоново пликче съдържащо около 1 грам амфетамин. Т.Т. е задържан за срок до 24 часа.

Около 18.00 часа пак  в момент на осъществяване на сделка с дрога са задържани Ц.Ц. на 31 г. и С.П. на 30 г. и двамата от Стара Загора. У Ц.Ц. са открити около 2 грама пико, а при претърсване в жилището му още 30 грама пико, 25 грама амфетамин и около 1 грам марихуана, везна, множество найлонови пликчета с клик система. Ц.Ц. и С.П. са задържани за срок до 24 часа.  Петнадесет минути по-късно са задържани К.Н. на 26 г. от  Сливен и Д.Д. на 22 г. от Ст.Загора. При извършено претърсване в автомобила и жилището на Д.Д. са открити 152 грама суха зелена тревиста маса, известна като „чай за пушене” и 3 броя ловни патрони 12-ти калибър, а в квартирата на К.Н. са открити множество химически вещества използвани в спорта като стимуланти. Двамата са задържани за срок до 24 часа.

Около 21.15 часа в парк „Пети октомври” е извършена проверка на лицата Р.Ц. на 21 г. и Д.Д. на 22 г. и двамата от Стара Загора, при която у Р.Ц. е открита саморъчно свита цигара, съдържаща около 0,5 г марихуана.

По всички случаи са образувани доседбни производства, разследването продължава, уточниха от полицията.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама