Левски се сдоби с нов генерален спонсор

13:43, 31 юли 15 / Спорт 25 382 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Телекомуникационната компания "Виваком" е новият официален спонсор на футболния Левски, съобщиха от клуба. Финансовата подкрепа ще е за следващата календарна година. “Сините“ ще излязат с логото на компанията на екипите още в утрешното дерби срещу Лудогорец.

Телекомът и футболният клуб планират да реализират заедно редица интересни активности за феновете, става ясно от официалното прессъобщение. Като част от съвместното партньорство ще бъдат осъществени общи проекти във и извън рамките на терена.

„За нас е чест, че "Виваком" става партньор на Левски в изпълнение на амбициозната ни програма да преследваме върха и да върнем позициите си на най-популярен и успешен клуб в последното десетилетие”, заяви изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков.

Спонсорството стана факт с идването на новите собственици на отбора, които поеха властта от Тодор Батков. Още на пресконференцията при представянето на Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов силната фигура сред тримата – Тонев, обяви, че съвсем скоро тимът ще има нов спонсор.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама