Силна експлозия е избухнала снощи в "Младост" 4 (обновена)

08:51, 05 дек 15 25 342 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Полицията разпитва мъж от жилищния блок в столичния квартал "Младост" 4, където снощи избухна силен взрив пред вратата на един от апартаментите в кооперацията, предаде bTV. Официалната информация за причините и обстоятелствата около експлозията се очаква от МВР. За момента обаче полицията съобщи оскъдна информация, която не съобщава нищо ново.

"Сигналът за взрив пред апартамент в столичния квартал Младост 4 бил подаден около 23,30 часа. На място веднага се отзовали полицейски екипи, които отцепили района и извършили оглед. Столичните полицаи разпитали семейството, обитаващо жилището. При инцидента няма пострадали хора, нанесени са само материални щети.  Работата по случая продължава", пишат от МВР на интернет страницата си.

За щастие при инцидента няма пострадали, но живеещите в блока се евакуирани от полицията и са напуснали за известно време апартаментите си.

"Седя и чувам някаква огромна експлозия. Обръщам се и гледам някакъв прах, все едно са гръмнали тръбите. Отначало първата ми реакция беше, че е гръмнал бойлер или нещо, обаче после видяхме, че вратата беше гръмнала", коментира пред Нова телевизия очевидец на експлозията.

В апартамента, пред който е станала експлозията, били майка и малко дете. На етажа в блока имало три газови бутирки. Разследващите не изключват версията за умишлен взрив, тъй като според информацията от входа излязъл непознат мъж, който няма ключ от вратата.

"Чух падане на стъкла. Това ме събуди. Нямам представа какво точно се е случило. Полицаите казаха, че нещо е гръмнало на третия етаж. Не знам подробности. От първия до последния етаж на сградата дограмата е счупена, стъклата са на земята. Полицията дойде и ни предупреди да не излизаме от домовете си", коментира пред Нова телевизия мъж, живеещ в блока.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама