Предлагат коледни ваучери за о-в "Света Анастасия" и "Акве Калиде"

08:57, 05 дек 15 / Любопитно 25 372 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В духа на наближаващите коледни и новогодишни празници туристическите комплекси "Остров Света Анастасия" и "Акве Калиде" предлагат възможност да направите един различен подарък - посещение на двата най-атрактивни обекта в Бургас, съобщават от Общината.

От няколко дни в Туристическия информационен център (подлеза на Операта) и в Туристически комплекс "Акве калиде" (кв. "Ветрен") може да закупите ваучер, с който да подарите пътуване до остров Света Анастасия и посещение на най-новия интерактивен музей в Бургас "Акве Калиде". Ваучерите са валидни при посещение през цялата 2016 година.

Можете да избирате между два вида подаръчни ваучери: 1. Пътуване с кораб "Анастасия" и посещение на музея на остров Света Анастасия* през сезон 2016 година - Цена: 15 лева. 2. Пътуване с кораб "Анастасия", посещение на островния музей* и посещение на музейната експозиция в реставрираната баня в Туристически комплекс "Акве Калиде" - Цена: 18 лева.

*Пътуването до остров Света Анастасия се осъществява при подходящо за плаване време и след предварителна резервация на телефон 0882 004 124 или на e-mail: [email protected].

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама