22 акта са съставени по Закона за гражданската регистрация в Дебелец

10:23, 05 дек 15 25 257 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Акцията е част от кампанията на ОД на МВР – Велико Търново за опазване на горското стопанство. При съвместна акция за опазване на горското стопанство в Дебелец са проверени 22 граждани, съставени са 22 акта по Закона за гражданската регистрация, съобщиха от Областната дирекция на полицията във Велико Търново. 

Специализираната акция за опазване на горското стопанство се проведе вчера от служители на РУ – В. Търново, съвместно със служители от Община В. Търново, кметство Дебелец, РЗИ – В. Търново, Дирекция Инспекция по труда, РИОСВ  и Агенция за закрила на детето в местността "Папик" край Дебелец, където са идзградени незаконни постройки.

Проверени са 22 граждани, от които 6 криминално проявени и 4 непълнолетни. Припомняме, че ОДМВР - В. Търново стартира редица проверки, с цел опазване на горското стопанство и запазване целостта на пътната инфраструкрура.

През последната седмица са извършени редица проверки, съвместно със служители на Областен отдел "Автомобилна администрация" и Агенция "Пътна инфраструктура" на товарни автомобили, превозващи дървесина. Проверките продължават, съставени са вече над 12 акта за близо 20 000 лв.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама