Ботев посреща Левски, канарчетата готови за победа

12:30, 05 дек 15 / Спорт 25 333 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ботев се изправя срещу Левски на "Футболен комплекс Ботев 1912" в Коматево днес от 14 ч. Срещата е от 19-ия кръг на "А" група.

След двете си поражения – от Литекс и Лудогорец, канарчетата ще опитат да прекъснат поредицата от загуби, като това ще разклати силно и позициите на сините, които са към момента втори, след Литекс.

Защитниците на Ботев Лазар Марин (с подут глезен) и Даниел Златков (с възпаление на ахилес) не попаднаха в състава за днешния домакински мач, въпреки плановете на щаба те да се възстановят. Николас Варела обаче се завръща в строя.

Треньорът Стойчо Стоев пък няма да разчита на нападателя Умар Диаби, който е с тежко разтежение и няма да играе до края на годината. Отсъствието му вероятно ще създаде проблем на сините в атака.

За победа в двубоя днес от щаба на Ботев ще разчитат на: Виктор Голас, Валентин Галев, Йордан Христов, Филип Филипов, Радослав Терзиев, Пламен Николов, Кристиян Димитров, Лъчезар Балтанов, Милен Гамаков, Мариян Огнянов, Християн Казаков, Божидар Васев, Серкан Юсеин, Нико Варела, Даниел Генов, Рахави Кифуети, Грегъри Нелсън, Александър Колев.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама