Огромно задръстване блокира изхода на Бургас в посока София (снимки)

15:06, 05 дек 15 25 619 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Огромно задръстване се е образувало на изхода на Бургас в посока автомагистрала „Тракия“, предаде репортер на Topnovini.bg. Затворена е за движение лентата на пътя Бургас – София. Патрулиращи полицаи не позволяват автоколоната да преминава. Пропускат се само автобусите на градския транспорт. Движението в посока столицата се пренасочва към Долно Езерово. Мерките са взети заради протеста срещу увеличаването на цените на винетките, който се провежда днес от 14,00 ч.

В същото време в отсрещната лента от София към Бургас колоната от автомобили е километрична. Регулировчици се опитват да въведат ред в движението. Хората са изнервени и припряно питат полицаите кога ще могат да се придвижат.

Протестиращите тръгнаха от паркинга на магазин „Метро“ и се отправиха по посока Ветрен. Те шофират в най-дясната лента с ниска скорост, каквато е разрешена при протест. Планът предвижда да завият в обратна посока в района пред магазин „Джъмбо“ и да се върнат обратно. Над 100 коли участват в протестното автошествие.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама