Над 25 автомобила се включиха в протест срещу високите цени във Варна

17:27, 05 дек 15 25 342 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Над 25 души с автомобилите си излязоха на протест срещу ниските доходи и високите цени в страната. Недоволните се събраха пред пред Катедралния храм "Свето Успение Богородично“ във Варна. 

Протестиращите са категорични, че не трябва да се недоволства само за скъпите винетки, а и за високите цени на ток, данъци, акцизи, здравноосигурителните права и много други.

Около 25 автомобила поеха по маршрута на демонстрацията, подобен на този, в който варненци шестваха всеки ден в продължение на 40 дни по време на февруарските протести. 

От Катедралата те продължиха по маршрут - бул. "Владислав Варненчик”, по бул. "Република”, до пресечката с бул. "Сливница”, по бул. "Сливница” до пресечката с ул. "Георги Бенковски”, (Нептун), по ул. "Г. Бенковски” до бул. "Владислав Варненчик” и по бул. "Владислав Варненчик” посока Катедралата. 

В шествието се включиха още автомобили. Те се придвижваха много бавно и създадоха проблеми в трафика във Варна. За кратко време беше блокиран бул. "Мария Луиза” и площада пред Катедралата. 

Протестиращите благодариха за съдействието на органите на реда, които им оказаха безпроблемно преминаване по маршрута на шествието. Полицаите направляваха движението на автомобилите и не допуснаха колоната да се разкъса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама