"Дунав" зимува на върха в "Б" група

18:17, 05 дек 15 / Спорт 25 386 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Дунав" със сигурност ще зимува на първото място в "Б" група. Това стана ясно след изиграването на част от срещите от последния есенен кръг на втория футболен ешелон у нас.

"Поморие" загуби от "Банско" с 0:1, а "Локомотив" Горна Оряховица победи "Септември" Симитли с 2:1. Така преди утрешното гостуване на "драконите" на "Литекс2" в Ловеч те запазват аванса си от 1 точка пред "железничарите" и поморийци и дори при победа могат да го увеличат на 4.

Дунавци приема като сериозно предизвикателство предстоящия двубой с втория отбор на един от лидерите в А група "Литекс".

Всички в състава са здрави, няма и наказани и така старши треньорът ще може да разполага с целия си състав. Единствено Атанас Атанасов не е напълно възстановен от контузията, която получи в последния мач на отбора, но най-вероятно ще бъде включен в групата за двубоя с "Литекс2".

„Отиваме в Ловеч да покажем, че сме най-добрия отбор в групата и заслужаваме първото място. Няма да ни е лесно. Съперникът ни разполага с много добри и талантливи младежи, има и няколко юношески национали. Това е голямо предизвикателство за нас – да се докажем и да покажем и че имаме място сред най-добрите“, заяви старши треньорът на "Дунав" Веселин Великов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама