"Литекс" и "Лудогорец" завършиха 1:1

18:32, 05 дек 15 / Спорт 25 260 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Литекс" и "Лудогорец" завършиха 1:1 в мача от 19-ия кръг в А група, съобщава Dnevnik.bg. Гостите поведоха с гол на Марселиньо от фаул, а оранжевите изравниха с много красиво попадение на Страхил Попов.

В 78-ата минута Йордан Минев от състава на шампионите беше изгонен за втори жълт картон.

След нулевото равенство на "Левски" с "Ботев" подреждането на върха в А група се запази. "Лудогорец" и "Левски" имат по 35 точки, а "Литекс" е трети с 33. От резултатите може да се възползва "Берое", който при победа срещу "Монтана" у дома ще събере 33 точки.

Оранжевите бяха водени от Люпко Петрович, заменил преди два дни Лауренциу Регенкампф, който пое "Стяуа".

В 13-ата минута Минев сгреши, но домакините не успяха да се възползват. Шампионите направиха куп пропуски за десетина минути в средата на полувремето. В 25-ата Лукас Саша пусна много добре към Кешеру, който стреля по земя, но Винисиус спаси.

Малко след това румънският нападател подаде на Вандерсон, а бразилецът не беше точен. В 33-ата минута дойде и най-големият пропуск за "Лудогорец". Джонатан Кафу получи на чиста позиция, но от три метра не улучи вратата.

Шампионите поведоха в 53-ата минута, когато късметът беше на тяхна страна. Тогава те получиха фаул пред наказателното поле - Марселиньо стреля и след рикошет в стената топката излъга Винисиус, за да влезе в десния ъгъл.

"Литекс" изравни с много красив гол на Страхил Попов. В 69-ата минута оранжевите изпълниха фаул от малък ъгъл, а капитанът засече с пета ниското центриране и вкара за 1:1.

Девет минути по-късно Минев беше изгонен след втори жълт картон. До края головите възможности липсваха и резултатът се запази.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама