Пускат реклами на България по време на Оскарите

22:27, 05 дек 15 25 342 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Министърът на туризма Николина Ангелкова е сключила договор за реклама по време на наградите "Оскар", като предоставя директно 30 000 лв. без ДДС на продуцентската компания "Арго филм" ЕООД, съобщава TravelNews. Компанията е продуцент на филма „Съдилището“, на режисьора Стефан Командарев.

Договорът е за съпътстваща реклама в рамките на 88-те награди „Оскар“ за чуждоезичен филм на Американската филмова академия.

Той включва излъчване на рекламен клип за България при прожекциите на филма пред членовете на американската Филмова академия и елитни журналисти.

В него се предвижда отпечатване на логото на България на всички рекламни материали публикувани в специализираните списания Variery, Hollywood reporter, Screen International и др.

В рекламният договор ще се казва още, че ще бъде отпечатване логото на България на печатни рекламни материали, които ще се разпространяват в чужбина - плакати, прескитове, флаери и др..

Съгласно посочените договори на продуцентска компания „Арго филм“ са предоставени от авторите на филма, както за страната, така и за чужбина изключителните права да упражнява правото да разпространява създадените носители, върху които е фиксиран филма, както и да разрешава публичното прожектиране на филма в оригиналната му версия и др.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама