"Енергия" Иваново с осма загуба в руското първенство

06:56, 08 дек 15 / Спорт 25 239 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отборът на "Енергия" Иваново допусна осма загуба в женското баскетболно първенство на Русия. Съперникът на "Дунав 8806" в груповата фаза на турнира Еврокъп отстъпи с 45:78 при гостуването си на един от фаворитите за шампионската титла- тима на "Надежда" Оренбург. На практика домакините решиха изхода на двубоя още в първата четвърт, която спечелиха с 22:7.

След това те продължиха да доминират в играта и да увеличават аванса с в резултата. Баскетболистките на "Надежда" спечелиха другите три части съответно с: 19:14, 19:15 и 18:9. За поредния убедителен успех в руското първенство най- резултатна, с 15 точки, е Анастасия Шилова. 12 точки отбеляза Анна Крус.

За отбора на "Енергия" с дабъл- дабъл, 10 точки и 10 борби, завърши Полина Фьодорова.С 10 т. е Татяна Григориева, а с 9 точки и 8 борби в срещата е Олга Жужгова. Тимът на "Енергия" е на 10 място в класирането с две победи и осем загуби. Съставите на "Надежда" Оренбург и "Екатеринбург" са лидери в шампионата, като нямат загуба от началото на сезона.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама