Спират водата в „Овча купел“, „Витоша” и центъра

07:24, 08 дек 15 25 369 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 8 декември, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Зорница“,с. Волуяк се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Теменуга“, ул. „Роза“, ул. „Свобода“, бул. „Ломско шосе“, ул. „Липа“, ул. „Божур“, ул. „Малина“, ул. „Зорница“, ул. „Минзухар“

ул. 50, ул. 41, ул. „Детелина“ кв. „Гара Волуяк“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Зорница“ пред кметството на с. Волуяк.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. 220 жк. „Люлин“ 2, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 221, бл.222, бл. 223, бл. 225, спортна площадка срещу бл. 225

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 221.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на бул. „Цар Борис III“ район „Красно село“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по бул. „Цар Борис III“ (източен локал) от ул. „Чучулига“ до бул. „Тодор Каблешков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Цар Борис III“ ъгъла с ул. „Чучулига“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за изграждане на канални клонове на ул. 367 местност „Модерно предградие“ район „Връбница“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. 378 от ул. „Светла“ до ул. 379

по ул. „367 от ул. „Стефан Дуньов“ до ул. 378

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 367 ъгъла с ул. 378.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Восток -2“ гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Восток - 2“, ул. „Есперанто“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Восток 2“ ъгъла с ул. „Есперанто“.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Стара планина“ център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Стара планина“ от ул. „Панайот Волов“ до бул. „Васил Левски“

по ул. „Христо Ковачев“ от ул. „Стара планина“ до ул. „Искър“

по ул. „Черномен“ от ул. „Стара планина“ до ул. „Искър“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стара планина“№22.

Във връзка с разкриване на водовземна скоба на уличен водопровод на ул. „Вела Чорбова“ кв. „Малашевци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Вела Чорбова“ от ул. „Заря“ до ул. „Първа българска армия“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Вела Чорбова“ ъгъла с ул. „Заря“.

Във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. „Марица“ с. Мировяне , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Марица“, ул. „Топола“, ул. „Сини вир“, ул. „Мировянско шосе“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Любимец“ ъгъла с ул. „Казанджийска“.

Във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. „Петър Никифоров“ кв. „Вердикал“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Петър Никифоров“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Петър Никифоров“ ъгъла с ул. „Ручей“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Босилек“ жк. „Овча купел“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Александър Геров“, бул. „Президент Линкълн“, ул. „Орчо войвода“, ул. „Земляне“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Овча купел“ №75.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Средна гора“ център , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Средна гора“ от бул. „Сливница“ до ул. „Св. Св. Кирил и Методий“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ ъгъла с ул. „Средна гора“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение в кв. „Димитър Миленков“ , се налага спиране на водоподаването от 12:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

кв. „Димитър Миленков“ от №200 до №300

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред №240.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Борис Арсов“ кв. „Витоша“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Борис Арсов“, ул. „Проф. Ст. Ваклинов“, ул. „Проф. Милко Борисов“, ул. „Нилс бор“, ул. „Петър Карапетров“

от ул. „Йордан Радичков“ от бул. „Симеоновско шосе“ до ул. „Борис Арсов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Борис Арсов“ ъгъла с ул. „Йордан Радичков“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама