Коледна кампания организира Спасителният център в Стара Загора

08:53, 08 дек 15 25 285 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За втора поредна година Спасителният център за диви животни в Стара Загора организира Коледна кампания под наслов „Един ден за ранените диви животни“, съобщиха от Общината.

Това е кампания,  в която всеки може да подари един ден от идната 2016 година, в грижи за дивите пациенти на центъра, на някой близък, на семейството или на себе си.

Срещу дарение от 80,00 лева, един е-мейл с имената на получателя на подаръка, точния адрес за изпращане на пратката и телефон за връзка с куриер,  желаещите да участват в кампанията, ще получат „коледна напомнянка“ във вид на красива, авторска и перната картичка.

Получаването на подаръка, дава възможност на притежателя му да избере един ден от 2016-та година, в който ще стане пълноправен член на спасителския екип в центъра. В края на шеметното преживяване, той ще се сдобие с колаж от най-яките снимки от близката си среща с ранената дива природа на България. Всички получили този нестандартен подарък ще могат да помогнат на спасителите от центъра в отглеждането и възстановяването на дивите животни. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама