Злато и сребро за „Мизия 80“ от Държавното първенство по бокс за жени

09:36, 08 дек 15 / Спорт 25 457 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Златен и сребърен медал спечелиха състезателките на боксов клуб „Мизия 80“ от I кръг на Държавния лично отборен шампионат по бокс за жени и девойки, проведен в столицата преди дни. Това съобщи за Топновини президентът и старши треньор на отбора Александър Владимиров.

За първи път в историята, Плевен има шампион при жените. Илина Иванова спечели златото в категория до 69 кг по безапелационен начин, отстранявайки противничките си с отлична игра.

Второ място при девойките извоюва Антония Маринова в надпреварата до 51 кг. Маринова демонстрира пълно превъзходство в първите две срещи, в които надви с технически нокаут. Финалният мач бе много оспорван и тя загуби по точки.

Третата състезателка на „Мизия 80“ Симона Петрова имаше малшанс и се падна още в първи кръг с шампионката, от която загуби по точки с 3:0 съдийски гласа.

„Стана много добро състезание, с много участнички и при жените, и при девойките. Изключително доволни сме от нашите представителки. Илина Иванова направи фурор, мисля, че до момента нямаме шампионка при жените. Това е голям успех и се радвам, че нещата се случиха при мен. Антония отказа първите две участнички с технически нокаут. От Симона очаквахме повече, но не бива да забравяме, че само преди месец тя участва в международния турнир „Балкан“, откъдето се върна с медал. Може би там натрупа умора. Но сега ще се мобилизираме още повече и на другото състезание ще търсим реванш“, коментира Александър Владимиров.
Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 13:47, 29 окт 22

Симона Петрова работеше в DHL в Зандбомел с приятеля си Мартин Петров. Изгониха я като бъхливо куче хванаха я да краде телефон от пратките на работа.Пазете се от тези крадци и измамници .До всички агенции моля ако срещнете тези имена свържете се с Otto Workforce за повече информация

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама