Фотоконкурс за бебета стартира в сливенската болница

09:45, 08 дек 15 / Любопитно 25 298 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На днешния 8 декември стартира фотоконкурсът за бебета, родени през 2015 г. в МБАЛ „Д-р Иван Селимински” – Сливен, съобщиха от лечебното заведение. Право на участие има една снимка, придружена с информация за бебето - име, дата на раждане и телефон за връзка с родителите.

Изпратените до 8 януари снимки на децата участници ще бъдат публикувани в сайта на болницата. Комисията по определяне на победителите за всеки месец ще заседава на 11 януари 2016 г. Събралите най-много гласове ще бъдат звезди на новия календар на Неонатологичното и Родилното отделение. В обработването на данните могат да участват и всички майки, които пожелаят, като изпратят съобщение за това на същия e-mail адрес и предоставят своите имена и телефон за връзка.

Награждаването на победителите по традиция ще бъде на 21 януари - Бабинден. Организаторите са подготвили изненади и подаръци за малчуганите. Това е петото поредно издание на фотоконкурса. Родителите могат да изпращат снимки на децата на email: [email protected] до 8 януари 2016 г., включително.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама