Материалите за заседанията на местния парламент ще са достъпни в градската библиотека

10:51, 08 дек 15 / Политика 25 301 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От 14 декември материалите за предстоящото заседание на Общинския съвет, което ще се проведе на 17 декември, ще бъдат на разположение на жителите на общината в Регионалната библиотека „П. Р. Славейков” и клоновете й.

Това стана ясно след среща между Венцислав Спирдонов и директора на културната институция и общински съветник Иван Александров. Копията ще бъдат както на хартиен носител, така и в електронен вариант, а по същия начин ще се процедира спрямо бъдещите заседания на местния парламент. На Регионалната библиотека и филиалите й ще бъдат предоставяни и копия на взетите от Общинския съвет решения.

Председателят на Великотърновския общински съвет Венцислав Спирдонов ще има приемни дни, по време на които ще се среща с жители на старопрестолния град и населените места. Първата приемна ще бъде на 14 декември, между 8:30 и 16:30 ч, а срещите ще се провеждат в сградата на Община Велико Търново.

Всеки, който желае, може да си запише час на тел. 062/619-240. Великотърновци могат да задават въпроси и да отправят предложения също и в страницата на Венцислав Спирдонов в социалната мрежа Фейсбук.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама